NAJAVE


Zagreb, 2013.
NASLOVNICA O NAMA PROJEKTI PUBLIKACIJE POVEZNICE KONTAKT

Arhiva 2013. godine

Četvrtak, 21. studeni 2013.

Što trebam znati o KOPB-u?, jednogodišnji projekt je pred završetkom. Otisnuta je istoimena brošura koju svi zaintersirani mogu besplatno dobiti na javnoj tribini koja će biti održana 16.12.2013. godine s početkom u 10.00 sati u prostorijama „Tribina Grada Zagreba“, Kaptol 27, Zagreb. Voditeljica projekta je Snježana Benko, dipl.physioth. i izvoditeljica Sanjica Vlašić, bacc.physioth. uz stručne suradnike: prof.dr.sc. Asja Stipić Marković, specijalist alergologije, imunologije i pulmologije, Petra Grubić Rotkvić, dr.med., Antun Jurinić, bacc.physioth. Projekt je sufinancirao Ured za zdravstvo i branitelje Grada Zagreba, a tisak brošure i Berlin-Chemie Menarini Hrvatska d.o.o. Brošura će biti uskoro dostupna na stranicama CIF-a (www.cif.hr) u rubrici Publikacije - Osobni vodiči online.

Utorak, 17. ožujak 2013.

The Cohrane Collaboration slavi dvadesetgodišnjicu postojanja. Uz seriju različitih događanja pripremljena je i serija video sadržaja koji svjedoče o idejama, postignućima i ljudima koji su doprinijeli rastu mreže od početaka 1993. do danas.Posjetite stranicu http://anniversary.cochrane.org/ kako bi saznali više o The Cohrane Collaboration mreži, o njenoj prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Srijeda, 30. siječanj 2013.

Završen je jednogodišnji projekt pod naslovom "Kako se nositi s kroničnom boli ?" i kao jedan od ishoda je istoimena brošura namijenjena osobama s kroničnom boli. Voditeljica projekta bila je Sanjica Vlašić, bacc.physioth., a projekt je sufinancirao Ured za zdravstvo i branitelje Grada Zagreba. U izradi brošure sudjelovali su: Snježana Benko, dipl.physioth., Siniša Poznić, bacc.physioth., Sanjica Vlašić, bacc.physioth., Saša Pović, bacc.physioth., Katarina Ivanković, bacc.physioth., Manuela Filipec, dipl.physioth., Marinela Jadanec, bacc.physioth. i Antun Jurinić, bacc.physioth. Brošura će biti uskoro dostupna na stranicama CIF-a (www.cif.hr) u rubrici Publikacije - Osobni vodiči online.

2016.g. 2015.g. 2014.g. 2013.g. 2012.g. 2011.g. 2010.g.


NAJAVE


San Francisco, 2013.

Qubec, 2013.